Βερίκοκο (APRICOT)
Επιδαύρου: Μεγάλος καρπός, στρόγγυλος με πορτοκαλί χρώμα. Αντοχή στις μεταφορές. Ημερομηνία ωρίμανσης: 1/6 – 10/6.
Μπεμπέκο: Καρπός μεγάλος, στρόγγυλος, κίτρινος και πορτοκαλί με γλυκιά και νόστιμη σάρκα. Ημερομηνίες ωρίμανσης: 25/6 – 5/7.
Λουϊζετ (LUISET): Καρπός μεγάλος, χυμώδης και αρωματικός. Ημερομηνίες ωρίμανσης: 25/5 – 5/6.
Διαμαντοπούλου: Καρπός μικρός και ποικιλία μέτριας παραγωγικότητας. Ημερομηνία ωρίμανσης: 20/6 – 30/6.
Πινκ Κοτ (PINK COT): Καρπός πολύ μεγάλος, σκληρός και ανθεκτικός. Ημερομηνία ωρίμανσης: 15/6 – 25/6.
Όραντζ Ρεντ (ORANGE RED): Καρπός πάρα πολύ νόστιμος, με κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα, αρωματικός και σκληρός. Ημερομηνία ωρίμανσης: 10/6 – 20/6.
Μπερζερόν (BERGERON): Καρπός μεσαίου μεγέθους, σκληρός με κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα. Ημερομηνία ωρίμανσης: 1/7 – 10/7.
Αρόρα (AURORA): Ποικιλία πρώιμη, πολύ παραγωγική με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Ημερομηνία ωρίμανσης: 15/5 – 25/5.
Νίμφα (NIMFA): Καρπός μέτριου μεγέθους, με στρογγυλό σχήμα και με χρώμα κίτρινο και πορτοκαλί. Ημερομηνία ωρίμανσης: 25/5 – 5/6.
Copyright © 2011 by EmpaSolutions.com All Rights Reserved.